Narkose

Blodprøve før narkose

Blodprøve før narkose/præ anæstetisk blodprofil

Hos Dyreklinikken Syd går vi højt op i sikkerhed og derfor anbefaler vi at få taget en blodprøve af dit kæledyr inden det skal i narkose. Vi skræddersyer hver enkelt narkose til dit kæledyr og til den procedurer det skal igennem.

Når dyret lægges i narkose, skal vi foretage en kontrolleret forgiftning.

En blodprøve med udvalgte test parametre er herfor et ”kig indenfor”, for at sikre at de vigtigste funktioner fungerer, for at kunne tåle medicinen – kan dyret tåle medicinen i de anviste doser, kan det nedbryde den og skille sig af med den igen, kan det transportere ilt rundt i kroppen – dette er nogle af de informationer vi får ved en blodprøve.

En narkose er altid med risici og en blodprøve er ikke en garanti, men den giver os så meget information som muligt for et trygt forløb.

Birgitte og Josephine

SEND EN BESKED

  Det kan du forvente

  VORES KERNEOMRÅDER

  DIT KÆLEDYR I CENTRUM

  HØJ FAGLIGHED

  PERSONLIG BEHANDLING

  TRANSPARENTE PRISER

  ”FRA DEN MINDSTE HVALP TIL DEN ÆLDSTE KAT - VI ER HER FOR AT GIVE DEM DEN BEDSTE PLEJE, DE FORTJENER”

  Josephine Godborg

  Konsultation

  MERE END BLOT KONSULTAION

  Udover at tilbyde konsultationer for dit kæledyr, står vi også klar til at guide dig med ekspertise og rådgivning om det bedste fodervalg. Vores mål er ikke bare at pleje dit kæledyr, men også at sikre dets optimale trivsel gennem en afbalanceret kost. Lad os sammen skabe den bedste ernæringsplan, der passer til dit kæledyrs unikke behov og livsstil.