Care pakke

Care-pakke hund

Care-pakke hundeneutralisation

Hos Dyreklinikken Syd tilbyder vi hele pakken når det kommer til neutralisation af dit kæledyr. Vi har transparente priser, hvor alt er inkluderet, hvilket betyder at du kun skal tænke på dit kæledyr.

Alle Care-pakke neutralisationer af hund inkluderer opkobling til skånsom gasanæstesi (sevofluran), bodystocking, critical care vådfoder, medicinforbrug og efterfølgende smertestillende samt opfølgende kontrol.

Hos Dyreklinikken Syd er det vigtigt at dit kæledyr bliver taget godt hånd om både før, under og efter indgrebet. Dette gør vi bl.a. ved at have en tryg og skånsom anæstesi og en tryg operation. Dette opnås gennem vores dyrlæge som har erfaring i flere kirurgiske indgreb og fagveterinærsygeplejerske i anæstesi og smertebehandling.

Vi sørger for en god anæstesi, god smertedækning, monitering af bl.a. dyrets vejrtrækning, puls, blodtryk og temperatur. Der vil blive tilført ilt under hele processen. Vi anbefaler altid at få foreteget en præ-anæstetisk blodprøve, se afsnit herom.

Vi sørger altid for at vores patienter får medicin med hjem efter operation så dit kæledyr fortsat kan smertedækkes hjemmefra. Vi giver critical care vådfoder med hjem for at hunden får den nødvendige næring til at restituere bedst muligt efter operation samt få hunden til at æde hurtigere.

Birgitte og Josephine

SEND EN BESKED

  Det kan du forvente

  VORES KERNEOMRÅDER

  DIT KÆLEDYR I CENTRUM

  HØJ FAGLIGHED

  PERSONLIG BEHANDLING

  TRANSPARENTE PRISER

  ”FRA DEN MINDSTE HVALP TIL DEN ÆLDSTE KAT - VI ER HER FOR AT GIVE DEM DEN BEDSTE PLEJE, DE FORTJENER”

  Josephine Godborg

  Konsultation

  MERE END BLOT KONSULTAION

  Udover at tilbyde konsultationer for dit kæledyr, står vi også klar til at guide dig med ekspertise og rådgivning om det bedste fodervalg. Vores mål er ikke bare at pleje dit kæledyr, men også at sikre dets optimale trivsel gennem en afbalanceret kost. Lad os sammen skabe den bedste ernæringsplan, der passer til dit kæledyrs unikke behov og livsstil.