Farvel

Det sidste farvel

Det er aldrig en nem beslutning af skulle tage afsked
med et kæledyr uanset den bagvedliggende årsag.

Dette kan både være en tung og følelsesladet beslutning. Dyrlægen kan vejlede ud fra et fagligt, objektivt og etisk perspektiv, når beslutningen om aflivning skal træffes. I er altid velkommen til at ringe eller booke en tid hos for at få snakket igennem hvornår det er tid til at sige farvel.

Vi har en stor forståelse og empati for at det er en svær situation som kæledyrsejer at stå i. Vi vil forsøge at gøre oplevelsen så rolig som mulig og give den plads og omsorg det kræver for alle følelser, som følger med i sådan en situation.

Når I kommer ind for at sige farvel til jeres kæledyr, vil I få et separat lokale, som I kan være i. Her vil hunden få en bedøvende sprøjte i musklen. Normalt går der 5-15 minutter før denne har tilstrækkelig effekt og hunden vil hverken kunne mærke eller registrere noget. Mens den bedøvende sprøjte får effekt, vil du/I få lov til at sidde med jeres kæledyr i rolige omgivelser og uden forstyrrelser.

Det er en fin måde for jeres kæledyr at mærke jeres nærvær og tryghed når den falder i søvn. Herefter vil den få en overdosis af bedøvelsesmiddel, som den vil sove ind af.

Dyrlægen vil efterfølgende bl.a. kontrollere at hjertet ikke længere slår og at åndedrættet er ophørt. Udover den første injektion med den bedøvende sprøjte, vil jeres kæledyr ikke mærke noget til processen. Der kan i nogle tilfælde forekomme muskelbevægelse og refleksmæssige åndedrag, som er helt naturlige og ikke beror på, at dit kæledyr føler ubehag.

Birgitte og Josephine

SEND EN BESKED

  Det kan du forvente

  VORES KERNEOMRÅDER

  DIT KÆLEDYR I CENTRUM

  HØJ FAGLIGHED

  PERSONLIG BEHANDLING

  TRANSPARENTE PRISER

  ”FRA DEN MINDSTE HVALP TIL DEN ÆLDSTE KAT - VI ER HER FOR AT GIVE DEM DEN BEDSTE PLEJE, DE FORTJENER”

  Josephine Godborg

  Konsultation

  MERE END BLOT KONSULTAION

  Udover at tilbyde konsultationer for dit kæledyr, står vi også klar til at guide dig med ekspertise og rådgivning om det bedste fodervalg. Vores mål er ikke bare at pleje dit kæledyr, men også at sikre dets optimale trivsel gennem en afbalanceret kost. Lad os sammen skabe den bedste ernæringsplan, der passer til dit kæledyrs unikke behov og livsstil.